Ozlijeđeni i štete

Za nekoliko sati u i oko Mostara zabilježeno više prometnih nesreća

Vijesti / Crna Kronika | 17. 08. 2017. u 23:29 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Niz prometnih nesreća dogodio se u četvrtak na ulicama Mostara i na magistralnim cestama koje gravitiraju prema gradu na Neretvi.

Oko 21:45 sati na magistralnoj cesti M-17, na samom ulazu u Mostar iz smjera Bune dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su se sudarila vozila Fiat, Renault i Audi. Tri su osobe ozlijeđene. Na automobilima Fiat i Renaul je nastala velika materijalna šteta.

Nekoliko minuta poslije u naselju Orlac dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala također tri vozila, a riječ je o Golfu 2, Passatu i dostavnom vozilu Ford Transit. Na vozilima je nastala veća materijalna šteta.

U naseljima Dum i Bijeli brijeg također su policijski službenici zabilježili prometne nesreće u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba. U mjestu Busak, na magistralnoj cesto Mostar - Nevesinje dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao jedan automobil.

Kako je priopćeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije na ovom lokalitetu došlo je do izlijetanja osobnog vozila sa kolnika. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

Oko 1 sat iza ponoći na raskrižju ulica Stjepana Radića i kralja Tvrtka (kod Đačkog doma) dogodio se sudar u kojem su sudjelovali BMW vozilo taksi firme i osobni automobil Mercedes. Ozlijeđenih nije bilo, a na vozilima je nastala znatna materijalna šteta.

Kopirati
Drag cursor here to close