Wigemark: Nemojte zalupiti vrata investicijama i reformama
Baca se milijarda
OBJAVA: Petak, 21. travnja 2017. 19:01
IZVOR: Fena
AUTOR: A.M.
Lars Wigermark
2

U vrijeme ekonomske nesigurnosti u BiH i u regiji, ovu priliku vrijednu milijardu eura ne treba tako lako odbaciti.

Komentirajući jučerašnje glasovanje u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH o setu zakona o trošarinama, šef Izaslanstva EU i specijalni predstavnik Europske unije u BiH Lars-Gunnar Wigemark kazao je da navedeno glasovanje otežava unapređenje infrastrukture, privlačenje stranih investicija i stvaranje novih i boljih radnih mjesta u BiH.

''U vrijeme ekonomske nesigurnosti u BiH i u regiji, ovu priliku vrijednu milijardu eura ne treba tako lako odbaciti. Pozivam sve političke aktere da ne zalupe vratima prijeko potrebnim investicijama i reformama. Bosna i Hercegovina ne smije opet zaostajati i izgubiti vrijeme na svom putu k Europskoj uniji, dok se ostatak regiona kreće naprijed'', rekao je Wigemark, navodi se u priopćenju Izaslanstva EU u BiH.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
DOSTA MOSTARAC
1. DOSTA MOSTARAC
prije 119 dan.
Kome treba autoput građen na grbači ljudi u neimaštini? Zar je normalno podići kredit za kupovinu mercedesa, a jedva i za režiju imati? Traži li se od nas brži način odlaska iz zemlje?
+5
-0
0
BA
Chrome
Hercegovac Ero
2. Hercegovac Ero
prije 119 dan.
Nemojte nam majketi više pomagati.
+4
-0
0
BA
Chrome