SDP ne zna svoj nerad

Vlada HNŽ-a odgovara SDP-u: Javnosti su poznati rezultati vašeg (ne)rada

Vijesti / Flash | 24. 02. 2017. u 13:57 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu priopćenja ŽO SDP-a HNŽ u kojem se, uz ostalo, govori kako sadašnja Vlada raspodjeljuje novac koji im je bivša ostavila, reagirao je Odjel za odnose s javnošću Ureda predsjednika Vlade priopćenjem u kojemu stoji:

''Javnosti su jako dobro poznati rezultati (ne)rada SDP-a. Na žalost, članovima SDP-a još uvijek nisu. Stoga ih pozivamo da još jednom iz pera ministra iz njihove stranke pogledaju što su ostavili. Svaki drugi komentar bio bi suvišan'', poručili su iz Vlade.

Inače, SDP se prije nekoliko dana obratio javnosti u kojem je optužio kako marketinška Vlada HNŽ-a na čelu s Premijerom od početka mandata traži priliku da se okiti rezultatima tuđeg rada, jer kako kaže SDP, Vlada ne radi ništa osim raspodjele novca koji im je ostavljen od prošle Vlade.

''Ovim putem pozivamo Vladu da nam umjesto što svako drugi dan reklamira projekat e-vlade koji je svugdje u svijetu tehničke prirode, dostavi konkretan podatak što su ispunili od predizbornih obećanja koje su prije dvije godine prosipali širom Županije. Bojimo se da će ova Vlada ostati upamćena kao elektronska Vlada, ali bez ijednog ozbiljnog dokumenta kada je u pitanju život građana naše Županije'', naveli su iz SDP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close