Tko to tamo bježi?

VIDEO | 'Ulovili' smo pljačkaše Elektroprivredinog novca

Vijesti / Crna Kronika | 18. 07. 2016. u 19:42 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Jedan je imao kacigu, a drugi razbojničku masku koju je prekrio plavom jaknom dok su prolazili pokraj studenata. Momak s kacigom imao je crni paket i pištolj prislonjen uz prsa'', navodi autor videa kojeg je načinio u ponedjeljak u 14:35 sati, netom nakon što je opljačkano vozilo Elektroprivrede HZHB i ustupio ga našem portalu.

Iako se sa sigurnošću ne može reći da se radi o pljačkašima koji su na motoru presreli vozilo i, uz prijetnju oružjem, otuđili novac, sigurno je da je dvojac snimljen u Kampusu mostarskog Sveučilišta, bio u nekoj nečasnoj raboti.

Preskočili su ogradu, počeli trčati, ali su se primirili kad su vidjeli studente. Potom su se ponovno dali u bijeg preko ograde Kampusa prema ''starom Veležovom''.

Podsjećamo, u ponedjeljak je oko 14:30 sati presretnuto vozilo Elektroprivrede HZHB iz kojega je, kako neslužbeno doznajemo, otuđeno oko 100 tisuća KM. Napadači su bili na motoru, a zanimljivo je kako je 24-godišnjak iz Mostara je u nedjelju, 17. srpnja prijavio da mu je otuđen motocikl marke Malaguti dok je bio parkiran ispred UO Jaca u ulici Rudnička bb.

Sve bi ovo moglo biti dio klupka mostarskoj policiji koja je potvrdila za Bljesak.info da se pljačka dogodila ''na potezu od Rudnika do novoizgrađenog kružnog toka kod SPC Mljekara'' te da su djelatnici Elektroprivrede HZ HB pod šokom pa će policija ''od njih uzeti detaljnu izjavu tijekom sutrašnjeg dana, nakon što se smire''.

Kopirati
Drag cursor here to close