Kod Mate

VIDEO | Radončić optužuje Bakira za imitaciju Erdoganovog vladanja

Vijesti / Politika | 14. 09. 2017. u 08:52 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Potpuno odgovorno vam kažem da 98 posto Bošnjaka ne želi muslimansku državu. Pustite izborne krađe, pustite da i rukovodstvo SDA stalno priča o cjelovitoj BiH, multietničkom životu…'', rekao je Fahrudin Radončić u intervjuu za RTRS.

Kaže kako u BiH postoje dva koncepta.

''Jedan od njih je imitacija Erdoganovog vladanja - Pet familija, kvazibegovskih familija koje trebaju upravljati bošnjačkim prostorom i onda ćemo se mi konfrontirati sa svima a prije toga smo se konfrontirali sa samim sobom i na bazi tog konflikta ćemo graditi neku politiku, što je meni suludo'', rekao je.

''Na drugoj strani su'', kaže Radončić, ''politika SBB-a te DF-a SDP-a i neke nove stranke'' koje žele EU, NATO, zapadne i američke standarde''.

Govorio je i o Miloradu Dodiku i Draganu Čoviću, nesposobnosti vlasti, nepotizmu Pelješkom mostu za koji kaže da je maloumna politika, ali i o kandidaturi na izborima.

''Meni ne treba obična pobjeda. Meni treba pobjeda između 300 i 400 tisuća bošnjačkih glasova ne da bi se liječila moja sujeta nego da imam legitimitet za novu bošnjačku politiku u BiH'', rekao je, između ostalog, čelnik SBB-a.

Kopirati
Drag cursor here to close