VIDEO | Mrtvi konji na Planinici iznad Mostara
Uznemirujuća snimka
OBJAVA: Nedjelja, 16. srpnja 2017. 22:10
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Konj mrtav Planinica SCREENSHOT
5

Pretpostavlja se da su konji uginuli zbog žeđi s obzirom da je voda u obližnjem bunaru presušila te im je bila nedohvatljiva

U nedjelju smo dobili uznemirujuću snimku s brda Planinica iznad Mostara. Na snimci se može vidjeti nekoliko mrtvih konja čiji leševi leže oko bunara.

Pretpostavlja se da su konji uginuli zbog žeđi jer je voda u obližnjem bunaru skoro presušila te ju konji nisu mogli dohvatiti.

Inače, na Gorancima ima krdo divljih konja, ali ima i konja koje vlasnici uzgajaju, a čiji su ovo konji na snimci, za sada se ne zna.

Komentari (5)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Vv Kk
1. Vv Kk
prije 7 dan.
Nacrtajte im jos jednu sahovnicu, izgleda da jedna nije dovoljna... ili je ova samo za ove druge hajvane. Od nacionalnih simbola se najbolje zivi. Kakva voda, kakva hrana
+136
-90
14
BA
Chrome
Vv Kk
2. Vv Kk
prije 7 dan.
Nije mi bio cilj u komentar unijeti ni najmanju dozu medjunacionalne mrznje niti nekog osudjivanja drugog i drugacijeg, nego osudjivanje nakaradnog redanja prioriteta i trovanja buducih generacija. PS Zao mi je i konja (bukvalno, a i k'o Balasevicu)
+114
-33
8
BA
Chrome
Uskoro Eto
2.1. Uskoro Eto
prije 6 dan.
Nazivati jedan cio narod hajvanima može samo poremećena osoba. Molim bljesak da uskrati mogućnost komentara ovakvim osobama!
+12
-14
35
BA
Chrome
kurayusa boy
3. kurayusa boy
prije 6 dan.
Ja samo si nam pokazao koliki si nacionalista i fašista i koliko ti smetaju obilježja drugog naroda.Poradi takovih ko ti Mostar je bio,je sada i bit će dovijeka stolni grad dok je nas koji ga volimo živih.I da znaš nama obilježja drugih i drugačijih ne smetaju u našem stolnom gradu dok ne dirnu u naše svetinje kao što je grb na Planinici koji je usput stariji kao obilježje naroda i od tebe i tvojih tvojih grbova.
+53
-53
33
UK
Chrome
Vv Kk
4. Vv Kk
prije 6 dan.
Kralju, nikada nisam generalizovao i jednu grupu, a niposto jedan cijeli narod ne bih prozivao i etiketirao radi stvari koju uradi manja ili veca grupa ljudi ili pojedinac. Za pohvalu mi je aktivizam mladih, ali sam komentarom htio reci da je bolje bilo nesto uraditi za ove konje, a ne crtati nacionalno obiljezje jednog naroda da bi se osjecalo dominantnije u odnosu na drugu naciju. Ne mora samo biti omalovazavanje drugog i govor mrznje u komentarima. Hajmo nekad malo objektivno razmisljati
+49
-8
3
BA
Chrome