Tučnjava

VIDEO | Mostarci pretučeni nakon utakmice Zrinjski – Željezničar

Vijesti / Flash | 08. 04. 2017. u 16:10 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedžad i Irfan, dvojica Mostaraca odlučili su u svom gradu pogledati utakmicu Zrinjski – Željezničar. Sve je bilo uredu do samog kraja utakmice kada su odlučili otići sa stadiona…

Pred sam kraj utakmice, zbog kiše, napuštaju tribinu i odlaze do mjesta gdje su parkirali svoj automobil.

“Možda jedno 10m prije auta, čuo sam da je nešto udarilo, okrenuo sam se, Irfan leži na podu. Da vidim tko je, okrenuo se, mene udariše… Ne sjećam se osim da sam čuo kad je jedan rekao dajte bokser. Pustili su me tad, ja sam uspio pobjeći u Piramidu”, rekao je Nedžad Ćurić.

“Netko me udario s leđa u potiljak i pao sam naprijed i ne sjećam se više ničega osim da su me udarili dva puta u glavu i jednom u leđa”, rekao je Irfan Ćurić.

Od udarca u glavu slomljena mu je vilica i pomjerena dva zuba, prenosi Mostarski.ba.

Na ovaj događaj ništa nije upućivalo. Kažu da na utakmice ne idu često, a ova posjeta nije bila provokacija, kako se priča, jer su utakmicu promatrali mirno, bez bilo kakvih obilježja.

“Kada smo pošli na Željinu tribinu policija nas je vratila i rekla oni moraju biti sami ne smije nitko biti s njima. Mi smo normalno ušli na tribinu dole i sjeli kao i ostali ljudi. Gledali utakmicu, pratili i to je to”, rekao je Nedžad.

Kako prenosi City TV i Nedžad i Irfan su ranije samo slušali o takvim događanjima, ali danas, kada se to dogodilo njima osjećaju se i razočaranim i poniženim.

U policiji su za City TV izjavili samo kako je slučaj prijavljen.

Kopirati
Drag cursor here to close