Tuzla

VIDEO | Izgorjela tržnica

Vijesti / Crna Kronika | 05. 05. 2017. u 06:49 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U požaru koji je noćas izbio u Tuzli vatrena stihija u potpunosti je progutala "Hametovu pijacu", ali u požaru nije bilo ozlijeđenih.

Požar je izbio pola sata iza ponoći te je zahvatio veliku površinu tržnice, a deset vatrogasaca s četiri vozila uspjeli su obuzdati vatrenu stihiju uspjeli jutros oko 5:30 sati.

Gusti dim vidio se na drugom kraju grada, čuli su se i manje eksplozije, a ubrzo je cijela tržnica bila u plamenu, piše Faktor.ba.

Iako su odmah došli na mjesto događaja, vatrogasci zbog velike temperature i isijavanja nisu mogli prići samom središtu požara ali su velikim naporima uspjeli spriječiti širenje vatre.

Za kratko vrijeme u plamenu su nestali skoro svi štandovi s velikom količinom različite robe, tako da je materijalna šteta ogromna, prenijele su Nezavisne novine navodeći kako je na ovom dijelu južne magistrale sinoć promet bio u potpunosti obustavljen.

Zgarište jutros osiguravaju pripadnici MUP-a Tuzlanske županije koji će zajedno s vještacima obaviti očevid te utvrditi uzrok požara.

Kopirati
Drag cursor here to close