Znak

VIDEO | Bomba u Čapljini je znak da neki demokraciju ne žele

Vijesti / Flash | 06. 03. 2017. u 12:37 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čapljinska neovisna stranka-Čapljina u srcu navela je kako je bačena bomba pred trgovinu namještaja Pere Previša, inače općinskog vijećnika u OV Čapljina, ''samo nastavak događanja u Čapljini'' te pokazatelj kako neki u toj općini ne žele demokraciju.

''Prvo smo imali paljevinu vozila novinaru Emilu Karamatiću, zatim istom njemu razbijanje kućnih vrata i ostavljen metak na kućnom pragu. Nakon toga, imali smo paljevinu vozila prof. Šimi Doki, nekadašnjem savjetniku aktualnog načelnika, a sada imamo nastavak u vidu eksplozivne naprave gosp. Peri Previšiću. Mi smo sigurni, da je uzrok i ovaj puta, kao i u prethodnim slučajevima, ispravan rad pojedinaca u Čapljini, koji očito nekome smeta. Kao uzrok ovoga što se dogodilo gosp. Previšiću, sigurno je njegov dosadašnji rad , a koji je definitivno kulminirao angažiranosti u OV Čapljina'', navodi se.

Prilažući snimku sjednice održane u petak, 3. ožujka, koja je, kako navode, ''po prvi puta i neovisno snimana'', ističu kako misle ''da je ovo bio samo dodatni okidač onima koji u Čapljini demokraciju ne žele''.

''Pitamo se što je sljedeće? Tko je na redu? Pokušavamo na sva događanja ostati mirni, koliko je moguće, i biti Bogu zahvalni što još imamo glave na ramenima. Dokada - ni sami ne znamo. Želimo da institucije rade svoj posao, ali je više nego očito da to nemaju namjeru. Mi smo na žalost uvjereni, da će i ovaj slučaj ostati nerazjašnjen, ili će se po dosadašnjoj praksi, usmjeriti na nešto sasvim drugo i nebitno. u svakom slučaju, mi ćemo našu građansku dužnost ispuniti, i obavijestiti sve za koje smatramo da trebaju reagirati i dati svoju pomoć'', navodi Čapljinska neovisna stranka-Čapljina u srcu.

Naime, u Klepcima kraj Čapljine u noći sa nedjelje na ponedjeljak, u 2:10 sati, ispred trgovine namještaja u Klepcima kraj Čapljine bačena je nepoznata eksplozivna naprava.

Kako je za Bljesak.info potvrđeno u MUP-u HNŽ, ozlijeđenih osoba nije bilo, obavljen je očevid te se provodi kriminalistička istraga, nakon čega će biti poznato više informacija.

Kopirati
Drag cursor here to close