Granica

Ulaz u BiH: 44-godišnjakinja uhićena zbog krađe

Vijesti / Crna Kronika | 12. 04. 2017. u 12:29 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Brod 12.4.2017. godine slobode su lišili LJ. P. (1983.), državljanina Republike Srbije. Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu zbog kaznenog djela 'Krađa'.

Osoba je kontrolirana pri izlasku iz Bosne i Hercegovine na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod i bit će predata nadležnom tijelu.

Dan ranije, 11.4.2017. službenici Postrojbe granične policije Aerodrom Tuzla slobode su lišili S. Š. (1992.) jer je ustanovljeno da je za njim MUP Tuzlanske županije raspisao potragu zbog kaznenog djela 'Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga'.

Državljanin BiH je stigao na Međunarodni aerodrom Tuzla letom iz Dortmunda. Predat je službenicima Sudbene policije Tuzlanske županije.

Na MGP Šepak pri ulasku u BiH slobode je lišena P. Đ. (1973.) nakon što je utvrđeno da je za njom MUP RS raspisao tjeralicu zbog kaznenog djela 'Krađa'. Službenici PGP Zvornik 11.4.2017. državljanku Srbije su predali pripadnicima Policijske postaje Nova Topola MUP-a Republike Srpske.

Spriječen nezakonit prijenos 11 620 eura

Službenici Postrojbe granične policije Aerodrom Tuzla su spriječili pokušaj nezakonitog prijenosa 11 620 eura preko državne granice 11.4.2017. na letu za Eindhoven. Novac je otriven prilikom KDZ kontrole A. P. (1961.), državljanina Nizozemske, koji nije imao dokumentaciju potrebnu za prijenos novca preko državne granice. A. P. i otkriveni novac su predati službenicima Uprave za neizravno oporezivanje BiH na daljnje postupanje, navedeno je u priopćenju iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close