Zasjeda

Ukrali vozilo u Mostaru, a policija ih iz zasjede uhitila u Širokom Brijegu

Vijesti / Crna Kronika | 28. 03. 2015. u 10:42 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak ujutro PU Mostar izvijestila je MUP ŽZH da je noću s četvrtka na petak na području Mostara otuđeno motorno vozilo marke VW Golf, BH registarskih oznaka, godina proizvodnje 2012., vlasništvo Fabrike duhana Sarajevo.

Izvršenom pretragom terena otuđeno vozilo pronađeno je na širem području Širokog Brijega, nakon čega je postavljena zasjeda u kojoj su bili policijski službenici iz više ustrojbenih jedinica MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

U petak oko 21:40 sati policijski službenici, koji su se nalazili u zasjedi, na licu mjesta lišili su slobode J. C. (33), sa šireg područja Širokog Brijega, i J. M. (32), sa šireg područja općine Ljubuški, koje se dovodi u vezu s izvršenjem kaznenog djela.

Budući da je kazneno djelo 'Teška krađa' izvršeno na području Mostara policijski službenici PU Široki Brijeg tijekom dana će predati policijskim službenicima PU Mostar pronađeno vozilo, kao i uhićene osobe J. C. (33) i J. M. (32), te će nad istima kriminalističku obradu izvršiti policijski službenici PU Mostar.

O svemu navedenom izvješten je dežurni županijski tužitelj, navedeno je u priopćenju Uprave policije MUP-a ŽZH.

Kopirati
Drag cursor here to close