Ukrajina: Uhićen muškarac koji je ubio dvije osobe i planirao napad kamionom
Ukrao kamion
OBJAVA: Petak, 30. prosinca 2016. 16:28
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Kamion Berlin
0

Policija je priopćila da je muškarac ubio dvije osobe u selu na jugu regije Odesa, a potom zapalio dvije kuće i pobjegao u ukradenom kamionu.

Ukrajinska policija uhitila je danas muškarca starog 31 godinu, optuženog za ubojstvo žene i njene kćerke, za koga se sumnja da je planirao zaletiti se kamionom među pješake, kao što se dogodilo u Berlinu i Nici.

Policija je priopćila da je muškarac ubio dvije osobe u selu na jugu regije Odesa, a potom zapalio dvije kuće i pobjegao u ukradenom kamionu. Skrivao se u jednoj napuštenoj kući prije nego što ga je policija uhvatila, piše Reuters.

Na osnovu informacija dobivenih od njegovog prijatelja, policija je priopćila da je uhićenii planirao pregaziti veliki broj ljudi kamionom.

Aljona Vojtenko, glasnogovornica policije u Odesi, rekla je da su snage reda znale da je ovaj čovjek "naoružan i opasan", prenosi Srna.

"Odesa će plakati. Zaletjet ću se u grad kamionom", glasila je prijetnja koju je uputio uhićeni.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.