Uhićene 22 osobe na području Sarajeva
Akcija Praznik
OBJAVA: Ponedjeljak, 20. ožujka 2017. 11:44
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: K.K.
SIPA akcija Mostar
0

Lišene su slobode 22 osobe osumnjičene da su u proteklom razdoblju počinile više kaznenih djela

Na području Županije Sarajevo pripadnici MUP-a ŽS i SIPA-e danas su izvršili pretrese stambenih, poslovnih i pomoćnih objekata na 34 lokacije i uhitili 22 osobe osumnjičene za više kaznenih djela, prenosi N1.

Provodeći akciju kodnog naziva "Praznik" policijski službenici Uprave policije MUP Županije Sarajevo, zajedno sa policijskim službenicima Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), po Naredbi Županijskog suda u Sarajevu, a pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo, na području Županije Sarajevo izvršili pretrese stambenih, poslovnih i pomoćnih objekata na 34 lokacije.

Tom prilikom lišene su slobode 22 osobe osumnjičene da su u proteklom razdoblju počinile više kaznenih djela „Organiziranog kriminala“, a u vezi sa kaznenim djelom „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ i kaznenim djelom „Posjedovanje i omogućavanja uživanja opojnih droga“.

Prilikom pretresa pronađena je i oduzeta veća količina opojnih droga, opreme za proizvodnju i preprodaju opojnih droga, mobilnih telefona, računarske opreme, novca, vatrenog oružja, streljiva, eksplozivnih naprava, dokumentacije i jedno putničko motorno vozilo.

Nastavlja se rad na potpunom rasvjetljavanju i dokumentiranju kaznenih djela i osoba osumnjičenih za izvršenje istih, kao i na pronalasku još deset osumnjičenih osoba za kojima se traga.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.