Dolijali

Uhićena tri mladića iz Tuzle koja su zapalila dva automobila u Zenici

Vijesti / Crna Kronika | 14. 04. 2017. u 17:28 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zenička policija je nakon opsežnih istražnih radnji uspjela riješiti kaznena djela paljevine automobila na području Zeničko-dobojske županije.

Inspektori kriminalističke policije MUP-a ZDŽ, u suradnji s nadležnim operativnim timovima policije MUP-a Tuzlanske županije identificirali su tri osobe za koje postoji osnovana sumnja da su izvršile paljevine dva automobila na području Zenice.

Intenzivnim istražnim aktivnostima u zajedničkoj akciji policije iz Tuzlanske i Zeničko-dobojske županije, tri osobe C.E., rođen 1991. godine, Ć.E., rođen 1995. godine i K.A., rođen 1994. godine, svi iz Tuzle, u petak su uhićene i u skladu sa zakonskim odredbama provedene su i zadržane u prostorijama za zadržavanje MUP-a ZDŽ.

Prema do sada dobivenim informacijama, za ove osobe postoji osnovana sumnja da se u dogovorima s drugim osobama izvršile zapaljenja privatnih automobila.

Prema provjerenim izvorima Zenicabloga, uhićeni su Emir Cipurković (26), Edin Čehajić (22) i Ardian Krilić (23). Sva trojica, lako je provjerljivo čak i na internet tražilicama, odranije pripadaju kriminalnom 'miljeu' i iza sebe imaju niz djela u kojima su privođeni, uhićeni, pritvarani…

"Naime, dana 8.4.2017. godine, u kasnim noćnim satima, u Zenici, u ulicama Blatuša i Bilimišće, došlo je do požara na dva putnička motorna vozila. Usljed požara na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta. Izvršenim očevidnim radnjama, te prema prikupljenim tragovima i dokazima, utvrđeno je da se u oba slučaja radilo o namjernim paljevinama, izazvanim najvjerojatnije djelovanjem otvorenog plamena i lako zapaljive tečnosti", navedeno je iz MUP-a ZDŽ.

"U skladu sa utvrđenim činjenicama, kao i raspoloživim operativnim saznanjima, od strane policijskih službenika Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije, proteklih dana su poduzimane intenzivne aktivnosti na terenu, sa ciljem rasvjetljavanja izvršenih kaznenih djela i otkrivanja izvršitelja istih", priopćeno je iz MUP-a ZDŽ.

Nakon obavljenih istražnih razgovora s uhićenim osobama, inspektori kriminalističke policije će odrediti daljnje mjere i radnje s obzirom na to da se radi o teškim kaznenim djelima i ugoržavanju sigurnosti građana. Istraga o ovim kaznenim djelima je u tijeku.

Kopirati
Drag cursor here to close