Dolijao

Uhićen zbog krađe, nasilničkog ponašanja, prometa drogom ...

Vijesti / Crna Kronika | 15. 08. 2017. u 10:46 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo 14.8.2017. godine slobode su lišili A. N. (1979.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuju Općinski sud u Žepču zbog kaznenih djela 'Krađa' i 'Nasilničko ponašanje', te Ministarstvo unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije zbog 'Neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga' i 'Nedozvoljenog držanja oružja'.

Državljanin Bosne i Hercegovine na Međunarodni aerodrom Sarajevo je stigao letom iz Beograda. Predat je službenicima MUP-a Zeničko-dobojske županije.

Istoga dana službenici ove Postrojbe nisu dopustili ulazak šest državljana Kraljevine Saudijske Arabije zbog neispunjavanja uvjeta za ulazak u BiH. Sukladno Zakonu o strancima, uručena su im rješenja o odbijanju ulaska u BiH, te su vraćeni u Istanbul.

Službenici postrojbe Granične policije Brod su lišili slobode S. B. (1986.) jer je utvrđeno da je potražuje Osnovni sud u Doboju zbog kaznenog djela 'Ugrožavanje javnog prometa'. Bh. državljanka je kontrolirana u ponedjeljak pri izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod i predata službenicima Sudske policije Doboj, navodi se iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close