Pao na granici

Uhićen u Neumu zbog pronevjere u službi

Vijesti / Crna Kronika | 21. 08. 2017. u 10:42 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Neum u nedjelju su lišili slobode M. B. (1984.), državljanina Bosne i Hercegovine, jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Gradačcu zbog kaznenog djela 'Pronevjera u službi'.

Taj bh. državljanin kontroliran je pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Neum II, priopćeno je iz Granične policije BiH. On je predan službenicima Odjeljenja sudbene policije sudova u Hercegovačko-neretvanskoj županiji (HNŽ).

Službenici PGP Hum u subotu su također lišili slobode bh. držsvljsnins B. S. (1995.) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Kiseljaku zbog kaznenog djela 'Šumska krađa'.

On je kontroliran pri izlasku iz BiH na MGP-u Hum i predan službenicima Sudbene policije Bosansko-podrinjske županije Goražde.

Na MGP Izačić pri izlasku iz BiH slobode je lišen i bh. državljanin K. M. (1996.) nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Bugojnu zbog kaznenog djela 'Teška krađa'. Službenici PGP Izačić u nedjelju su ga predali pripadnicima Sudbene policije Bihać, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close