Istraga

Uhićen napadač na Azema Vlasija

Vijesti / Crna Kronika | 13. 03. 2017. u 15:31 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kosovski odvjetnik Azem Vlasi kaže da ga je jutros iz vatrenog oružja ranio 'naručeni atentator', da ne želi nagađati o čemu se radi i da će istraga pokazati sve.

"Prije osam ujutru zazvonio je netko na vrata. Ja sam izašao. Neki tip, onako smušen, držao je neke papire. Rekao je da ima neki vlasnički problem. Rekao sam mu da ja to ne radim i da ide u susjednu ulicu kod drugog. Da li je iz Njemačke došao ili ga je netko poslao, ne znam.

Ušao sam da mu napišem na ceduljici broj i da mu ga dam. Kad sam izašao, navalio je na mene i na vrata, sa pištoljem i prigušivačem, očigledno pripremljen, pucao u rame i pobjegao. Po svim karakteristikama, to je naručeni atentator", rekao je Vlasi za radio Slobodna Europa.

On je kazao da na osnovu njegovog posla, kao odvjetnik, nema i nije ni imao nekih problema. "Moja obitelj nema nekih problema ili sporova sa bilo kim. Ne znam šta da mislim i neću da nagađam. Istraga će pokazati svoje", kazao je Vlasi, prenosi B92.

Uhićen je Murat Jašari iz Prištine, osumnjičen da je jutros iz pištolja ranio prištinskog odvjetnika Azema Vlasija, priopćila je Kosovska policijska služba.

Iz policije navode da je napadač identificiran pregledeom video-materijala pošto se ured i stan Azema Vlasija nalaze u zgradi koja je pod video-nadzorom. Osumnjičeni je priveden u policijsku postaju u Prištini.

Muškarac čiji su inicijali A.LJ. (52), osumnjičen za suučesništvo u jutrošnjem napadu na prištinskog odvjetnika Azema Vlasija uhićen je u Prištini, rekao je Srni glasnogovornik Kosovske policijske službe Baki Keljani.

Keljani je naveo da je A.LJ. osumnjičen da je uhićenom napadaču Muratu Jašariju pomogao da pobjegne sa lica mjesta.

Kopirati
Drag cursor here to close