Pucnjava

U Sarajevu ubijen 38-godišnjak

Vijesti / Crna Kronika | 22. 05. 2017. u 21:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U općini Ilidža, točnije u naselju Otes, u ponedjeljak se dogodila pucnjava u kojoj je ubijena jedna osoba, potvrđeno je 'Dnevnom avazu' iz MUP-a KS. Kako je rečeno, pucnjava se dogodila u ulici Trg Oteškog bataljona, a policija je prijavu zaprimilia u 14:25 sati.

Kako je kazao Irfan Nefić, šef odjela za Odnose s javnošću MUP-a, osoba inicijala M. A. je preminula na putu do bolnice. Traga se za dvije, za sada, nepoznate osobe. Nakon što je u Sarajevu u pucnjavi ubijen Anes Mešić (38), kako saznaje 'Avaz', pripadnici MUP-a KS tragaju za dvije osobe, i to Marijom Mrnjavcem i Medinom Kosom.

Kako se neslužbeno saznaje, oni su s lica mjesta pobjegli u automobilu sive boje. Kako je rečeno, još nije utvrđeno koji je od njih dvojice povukao obarač, ali su obojica od ranije poznati policiji. Inače, Mario Mrnjavac, ranije je osuđivan za pokušaj ubojstva Asima Arnautovića u sarajevskom naselju Dolac Malta. Za to je dobio 28 mjeseci zatvora. Zanimljivo je da je upravo Mešić prilikom ovog slučaja bio jedan od aktera.

Naime, ubijeni Mešić je od ranije dobro poznat policiji. On je u veljači uhićen zbog tučnjave na Ilidži zajedno s Medinom Kosom (23) iz Konjica i Mariom Mrnjavcem (23) iz Firence. Mešić je sudjelovao u napadu na muškarca i ženu inicijala H. T. i P. J., koji se dogodio na Trgu Oteškog bataljona na Ilidži.

Mešić se sumnjičio za kaznena djela 'Nasilničko ponašanje' i 'Teške tjelesne ozljede'. Mešić je, inače, od ranije poznat po kaznenim djelima, a uhićivan je zbog vatrenih obračuna i droge, navodi 'Avaz'.

Mešić je u travnju 2015. uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju. On se sumnjičio da je, s Mrnjavcem, glavni akter napada na Asima Arnautovića, koji se u sarajevskom naselju Dolac Malta dogodio 8. travnja i to na parkingu u Ulici Malta.

U rujnu 2011. godine, ubijeni Mešić je uhićen zajedno s Emirom Alićem i Adnanom Hodžićem zbog posjedovanja droge. Godinu kasnije, točnije 12. prosinca 2012. godine, nakon petnaestodnevnog bjekstva, sam se predao policiji zbog incidenta koji se dogodio u ugostiteljskom objektu 'Italiano' na Trgu Oteškog bataljona.

Kopirati
Drag cursor here to close