Ugušili se

Tri člana obitelji porijeklom iz BiH pronađeni mrtvi kod St. Louisa

Vijesti / Crna Kronika | 29. 08. 2014. u 23:48 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Troje ljudi, porijeklom iz BiH, pronađeno je mrtvo u svojoj obiteljskoj kući u gradiću Fenton, nedaleko od St. Louisa, javili su lokalni američki mediji. Kako prenosi tamošnji list Sabah, inače novine na bh. jeziku, a koje izlaze u St. Louisu, riječ je o troje naturaliziranih Amerikanaca porijeklom iz BiH.

Sabah i američki mediji navode da su tijela troje ljudi nađena u četvrtak, a u kući su tijela ležala dva dana. Radi se o dvije muške osobe starosti 64. i 31. godinu, a žena je imala 55. Bob Dunn, šef vatrogasaca u Fentonu izjavio je za lokalne medije da je u obiteljskoj kući detektiran visok stupanj ugljenmonoksida, te se vjeruje da je smrt nastupila uslijed gušenja.

Iako istraga još nije završena, pretpostavlja se da je automobil koji je ostavljen upaljen u garaži, najvjerojatnije, izvor tako visokog stupnja ugljenmonoksida.

Garaža u kojoj se nalazilo vozilo je na donjem katu kuće i tijekom ispuštanja ugljenmonoksida bila je zatvorena. Oliver Boyer, šerif kazao je da je jedna žrtva pronađena na naslonjaču, dok su preostale dvije na dušecima. "Jedan od članova ove obitelji pronašao je žrtve i pozvao policiju", kaže tamošnji šerif.

Naknadno je utvrđeno da se radi o Smailu Zukiću (64), njegovoj supruzi Asiji Zukić (55) i njihovom sinu Senadu Zukiću (31).

Kopirati
Drag cursor here to close