Traži ga Interpol Beograd: Državljanin Hrvatske uhićen u BiH
Tjeralice
OBJAVA: Ponedjeljak, 17. srpnja 2017. 15:01
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Traži ga Interpol Beograd: Državljanin Hrvatske uhićen u BiH
0

U subotu su službenici ove Postrojbe na letu iz Beograda lišili slobode H. K. (1968.) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog kaznenog djela 'Prijevare u gospodarskom poslovanju'.

Službenici Postrojbe granične policije Izačić 16.7.2017. godine slobode su lišili D. J. (1988.), državljanina Republike Hrvatske. Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Interpol Beograd raspisao tjeralicu zbog kaznenih djela 'Napad' i 'Zlostavljanje'.

Kontroliran je pri izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Izačić. D. J. bit će predat nadležnom tijelu.

Službenici PGP-a Aerodrom Sarajevo u nedjelju su slobode lišili N. DŽ. (1980.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Sanskom Mostu zbog kaznenog djela 'Razbojništvo'. Osoba je na Međunarodni aerodrom Sarajevo stigla letom iz Beča.

U subotu su službenici ove Postrojbe na letu iz Beograda lišili slobode H. K. (1968.) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog kaznenog djela 'Prijevare u gospodarskom poslovanju'. Državljani Bosne i Hercegovine su predati službenicima Odjeljenja sudbene policije sudova u Kantonu Sarajevo.

Službenici Postrojbe Granične policije Orašje 16.7.2017. slobode su lišili A. H. (1983.) jer je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Tuzli zbog kaznenog djela 'Teška krađa'. Bh. državljanin je kontroliran prilikom izlaska iz BiH na MGP-u Šamac i predat službenicima Sudbene policije Odžak.

Na malograničnom prijelazu Strmica prilikom ulaska u BiH 15.7.2017. graničnim provjerama M. H. (1960.) utvrđeno je da ga potražuje Ministarstvo unutarnjih poslova Unsko-sanske županije zbog kaznenog djela 'Prijevara povjeritelja'. Državljanin BiH i Velike Britanije je predat službenicima MUPUSŽ, navedeno je iz Ureda za informiranje Granične policije BiH.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.