Torcida i Bad Blue Boysi zajedno gase požare u Splitu
Zajedništvo!
OBJAVA: Ponedjeljak, 17. srpnja 2017. 21:58
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Torcida i Bad Blue Boysi zajedno gase požare u Splitu
2

''Ovaj poziv nije molba nego zapovijed! Torcida Split'', stoji u priopćenju.

Dok okolica Splita gori, Torcida se stavila na raspolaganje vatrogascima. Navijači Hajduka ponudili su svoju pomoć u gašenju požara.

Oko 18 sati u dogovoru sa zapovjednikom na požarištu dogovoreno je da će se pričekati sa slanjem torcidaša u akciju, no kako je situacija na terenu postajala sve dramatičnija, a vatra je stigla nadomak samog Splita, Torcida je nešto prije 20 sati izdala novo priopćenje svojim članovima:

''Današnja situacija zahtjeva brzu reakciju i svu našu pomoć koju možemo pružiti vatrogascima na terenu. Pozivamo sve pripadnike Torcide na zborno mjesto ispred spomenika HOS-a na ST-3 (ispred prostorija 4. Gardijske Brigade) u 20:30 sati. Tamo ćemo sve upute dobiti od vatrogasnog zapovijednika. Obucite duge hlače, duge majice te ponesite marame za prekrivanje lica. Ovaj poziv nije molba nego zapovijed! Torcida Split'', stoji u priopćenju.

Na odgovor se nije trebalo puno čekati i neposredno nakon objave priopćenja Torcide, oni najvjerniji među njima počeli su se okupljati u velikom broju. Torcida je nabavila nekoliko autobusa i nekoliko kombija, a navijači iz minute u minutu pristižu u sve većem broju. Njih oko 400 stotine čekaju vatrogasna vozila da ih pokupe i odvedu na požarište.

Kako prenosi portal zagreb.info, oglasili su se i pojedini pripadnici Bad Blue Boysa koji su odlučili krenuti za Split te pomoći Torcidi u gašenju vatrene stihije koja guta Dalmaciju.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Prikaži negativno ocijenjen komentar.
Vox Populi
2. Vox Populi
prije 66 dan.
Sve mi se čini da je ovo sve nastavak plana "Spaljena zemlja" ....
+2
-2
0
BA
Chrome