Tisuće Mostaraca oprostilo se od žrtava avionske nesreće
Gradska mrtvačnica
OBJAVA: Utorak, 16. svibnja 2017. 16:33
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Sućut Avion BBSaharana ispraćaj avionska nesrećaSaharana ispraćaj avionska nesrećaSaharana ispraćaj avionska nesrećaSaharana ispraćaj avionska nesrećaSućut Avion BBDženaza Avion SutinaSaharana ispraćaj avionska nesreća
0
Sućut Avion BB
Saharana ispraćaj avionska nesreća
Saharana ispraćaj avionska nesreća
Saharana ispraćaj avionska nesreća
Saharana ispraćaj avionska nesreća
Sućut Avion BB
Dženaza Avion Sutina
Saharana ispraćaj avionska nesreća

Poslije komemoracije u Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače, sugrađani su se od stradalih oprostili ispred Gradske mrtvačnice na Bijelom Brijegu, te kasnije na Gradskom groblju Sutina

Više tisuća Mostarki i Mostaraca okupilo se ispred Gradske mrtvačnice kako bi rekli posljednje zbogom žrtvama teške avionske nesreće koja se u subotu dogodila u Mostaru.

Sugrađani su se tako oprostili od stradalog pilota Ivana Karačića, brata i sestre Luke i Lane Lovrić, dok će se dženaza za nastradalog Armana Hadžiomerovića klanjati na Gradskom groblju Sutina u 17 sati.

Dženaza 19-godišnjem Muhamedu Sipoviću bit će klanjana u četvrtak u 17:00 sati, također na Gradskom groblju ''Sutina''.

Podsjetimo, danas je u Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače održana komemoracija za pet tragično preminulih u zrakoplovnoj nesreći koja se u subotu dogodila kraj Mostara.

Grad Mostar i Vlada Hercegovačko-neretvanske županije proglasili su 16. svibnja danom žalosti. Zastave na institucijama i trgovima su na pola koplja, a otkazani su i brojni događaji.

U padu sportskog aviona u subotu oko 16 sati u Mostaru život su izgubili pilot Ivan Karačić, Muhamed Sipović, brat i sestra Luka (8) i Lana (11) Lovrić, te osmogodišnji dječak Arman Hadžiomerović.

Tragična nesreća se dogodila tijekom panoramskog leta u okviru manifestacije "Dani otvorenih vrata" pod nazivom "Let iznad Mostara" koju je organizirao Aeroklub “Mostar 1949".

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.