Teška prometna nesreća na ulazu u Mostar
Fiat i Renault
OBJAVA: Četvrtak, 17. kolovoza 2017. 21:59
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Prometna Kovačine Renault FiatPrometna Kovačine Renault FiatPrometna Kovačine Renault FiatPrometna Kovačine Renault FiatPrometna Kovačine Renault FiatPrometna Kovačine Renault FiatRomanca magistrala sudar3Romanca magistrala sudar2Romanca magistrala sudar
0
Prometna Kovačine Renault Fiat
Prometna Kovačine Renault Fiat
Prometna Kovačine Renault Fiat
Prometna Kovačine Renault Fiat
Prometna Kovačine Renault Fiat
Prometna Kovačine Renault Fiat
Romanca magistrala sudar3
Romanca magistrala sudar2
Romanca magistrala sudar

Na terenu su bile ekipe MUP-a Policijske uprave Mostar i Hitne pomoći Mostar.

Tri osobe ozlijeđene su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na magistralnoj cesti M-17 južnom ulazu u Mostaru u četvrtak oko 21:45 sati, doznaje Bljesak.info s mjesta nesreće.

Dvije ozlijeđene osobe zbrinute su u Županijskoj bolnici 'dr. Safet Mujić', dok je jedna osoba prebačena u Sveučilišnu kliničku bolnicu na Bijelom Brijegu.

U prometnoj nesreći sudjelovali su Audi kojim je upravljao Z.B. (1957.), Fiat kojim je upravljala osoba M.Ć. (1993.) i Renault za čijim upravljačem je bio Z.J. (1948.), a zbog ove prometne nesreće stvorile su se kilometarske kolone u oba smjera.

Na terenu su bile ekipe Policijske uprave Mostar i Hitne pomoći Mostar. Saznajemo kako su u ovoj nesreći intervenirali i mostarski vatrogasci koji su pomogli da se unesrećeni izvuku iz vozila.

Najmanje jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede, a o nesreći je upoznat dežurni tužitelj po čijoj naredbi su vozila izuzeta u krug Policijske uprave Mostar radi vještačenja ispravnosti.

Prema podacima iz MUP-a HNŽ, teške tjelesne ozljede zadobila je Z.J. koja je bila na mjestu suvozača u Renaultu. Lakše su ozlijeđeni vozač Renaulta i suvozač u Fiatu Dž.K.

Do okončanja očevida, kojeg su uradili službenici Policijske uprave Mostar, i uklanjanja vozila s kolnika, ovim dijelom magistralne ceste prometovalo se naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.