Fiat i Renault

Teška prometna nesreća na ulazu u Mostar

Vijesti / Crna Kronika | 17. 08. 2017. u 19:59 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri osobe ozlijeđene su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na magistralnoj cesti M-17 južnom ulazu u Mostaru u četvrtak oko 21:45 sati, doznaje Bljesak.info s mjesta nesreće.

Dvije ozlijeđene osobe zbrinute su u Županijskoj bolnici 'dr. Safet Mujić', dok je jedna osoba prebačena u Sveučilišnu kliničku bolnicu na Bijelom Brijegu.

U prometnoj nesreći sudjelovali su Audi kojim je upravljao Z.B. (1957.), Fiat kojim je upravljala osoba M.Ć. (1993.) i Renault za čijim upravljačem je bio Z.J. (1948.), a zbog ove prometne nesreće stvorile su se kilometarske kolone u oba smjera.

Na terenu su bile ekipe Policijske uprave Mostar i Hitne pomoći Mostar. Saznajemo kako su u ovoj nesreći intervenirali i mostarski vatrogasci koji su pomogli da se unesrećeni izvuku iz vozila.

Najmanje jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede, a o nesreći je upoznat dežurni tužitelj po čijoj naredbi su vozila izuzeta u krug Policijske uprave Mostar radi vještačenja ispravnosti.

Prema podacima iz MUP-a HNŽ, teške tjelesne ozljede zadobila je Z.J. koja je bila na mjestu suvozača u Renaultu. Lakše su ozlijeđeni vozač Renaulta i suvozač u Fiatu Dž.K.

Do okončanja očevida, kojeg su uradili službenici Policijske uprave Mostar, i uklanjanja vozila s kolnika, ovim dijelom magistralne ceste prometovalo se naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Kopirati
Drag cursor here to close