Zaustavljeni

Talijan na Bijači priveden zbog marihuane

Vijesti / Crna Kronika | 30. 11. 2016. u 12:01 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Doljani 29.11.2016. od državljanina Italije M. G. (1966.) su oduzeli 31,40 grama marihuane prilikom izlaska iz Bosne i Hercegovine na Međunarodnom graničnom prijelazu Bijača.

Prema naredbi tužitelja Tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke, državljanin Italije slobode je lišen i protiv njega bit će podneseno izvješće zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga'. U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju.

Istoga dana na MGP Gradiška prilikom izlaska iz BiH službenici Postrojbe za potporu i kontrolu Terenskog ureda Sjeverozapad Granične policije BiH oduzeli su špricu napunjenu sa 100 mililitara heroina i pribor za konzumiranje pomenute droge.

Otkriveni su graničnom kontrolom bh. državljanina A. R. (1983.) u autobusu koji prometuje na relaciji Sarajevo – Frankfurt. Protiv A. R. Tužiteljstvu BiH bit će dostavljeno izvješće zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Neovlašten promet opojnim drogama'.

Osoba s područja Kosova otkrivena u ilegalnom prelasku

Službenici Postrojbe granične policije Trebinje su spriječili D. B. (1986.), s područja Kosova, u ilegalnom prelasku državne granice 29.11.2016. Osoba je otkrivena u blizini MGP Klobuk. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o strancima, uz prijedlog za protjerivanje stranca s teritorija BiH, predat je Službi za poslove sa strancima BiH, preiopćeno je iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close