Barbat

Talačka kriza na Rabu: Ubijen liječnik, žena se bacila kroz prozor

Vijesti / Crna Kronika | 02. 07. 2017. u 13:17 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U pucnjavi koja se dogodila u nedjelju oko 9.30 sati u mjestu Barbatu na otoku Rabu ubijen je muškarac, a počinitelj, koji je pucao i prema policajcima kad su stigli, zatvorio se u stan i policija s njim pregovara, priopćeno je iz MUP-a.

Danas oko 9.35 sati policija je zaprimila dojavu o galami i pucnjavi u mjestu Barbat na otoku Rabu.

Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici zatekli su počinitelja u čijoj blizini na tlu je nepomično ležala muška osoba.

Po dolasku policijskih službenika počinitelj (1969.) je opalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u njihovom smjeru te je mjesto događaja osigurano i pozvana je Specijalna jedinica policije iz Rijeke.

Nakon dolaska pripadnika Specijalne policije tijelo žrtve (1966.) izvučeno je i preneseno do kola hitne pomoći gdje je utvrđena smrt, javlja Hina.

Supruga žrtve (1963.) koja je napustila mjesto događaja prije dolaska policije je pronađena i na sigurnom. Prema navodima hrvatskih medija, ona se bacila kroz prozor kako bi pobjegla od počinitelja.

Počinitelj se trenutno nalazi u stanu u kojem je prema informacijama kojima raspolažemo sam. Pregovaranje je u tijeku, stoji u priopćenju.

Mediji su prenijeli navode s društvenih mreža i očevica da je ubijen liječnik Psihijatrijske bolnice Rab i da su povod neriješeni imovinski odnosi.

Kopirati
Drag cursor here to close