Tadić uputila akt VSTV-u BiH i Vijeću ministara BiH povodom izjava Mektića
Lažne izjave
OBJAVA: Ponedjeljak, 17. srpnja 2017. 16:41
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Tadić uputila akt VSTV-u BiH i Vijeću ministara BiH povodom izjava Mektića
0

Tadić uputila akt VSTV-u BiH i Vijeću ministara BiH povodom izjava Mektića

Vršiteljica dužnosti glavnog tužitelja Tužiteljstva BiH Gordana Tadić uputila je odgovarajući akt Visokom sudskom i tužiteljskom vijeću BiH (VSTVBiH) i Vijeću ministara BiH povodom današnjih izjava ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića.

''Povodom javnog istupa na današnjoj pres-konferenciji ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića, kojom prilikom je iznio netočne tvrdnje i osobne uvrede, izjavivši da v.d. glavnog tužitelja Gordana Tadić 'radi u interesu koalicije Za dom spremni', v.d. glavnog tužitelja je uputila akt VSTV-u BiH i i Vijeću ministara BiH, u kojem je, u skladu s nadležnostima, tražila da poduzmu sve mjere i radnje u cilju njene zaštite kao nositelja pravosudne funkcije i vršitelja dužnosti glavnog tužitelja Tužiteljstva BiH'', priopćeno je iz Tužilaštva BiH.

Kako se nadalje navodi, "spomenute izjave sadrže neosnovane i apsolutno neistinite navode usmjerene na njenu osobnu i profesionalnu diskreditaciju, te navedene izjave nisu primjerene jednom nositelju ministarske funkcije".

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.