Sudar u središtu Čapljine izazvao prometni kolaps
Na kružnom toku
OBJAVA: Ponedjeljak, 17. srpnja 2017. 10:27
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Prometna Mečka Opel Kružni ČA srpanj 2017Prometna Mečka Opel Kružni ČA srpanj 2017Prometna Mečka Opel Kružni ČA srpanj 2017Prometna Mečka Opel Kružni ČA srpanj 2017
0
Prometna Mečka Opel Kružni ČA srpanj 2017
Prometna Mečka Opel Kružni ČA srpanj 2017
Prometna Mečka Opel Kružni ČA srpanj 2017
Prometna Mečka Opel Kružni ČA srpanj 2017

S obzirom da se prometna nesreća dogodila u najprometnijoj ulici u Čapljini, došlo je do prometnog kolapsa u središtu grada, a promet regulira policija

Osobni automobili marke Mercedes-Benz C klase i Opel sudarili su se u ponedjeljak oko 10.00 sati u Ulici Mate Bobana u Čapljini, u blizini autobusnog kolodvora.

Na oba automobila nastala je znatna materijalna šteta, a o silini udarca govori činjenica kako su se u Mercedesu otvorili prednji zračni jastuci.

S obzirom da se prometna nesreća dogodila u najprometnijoj ulici u Čapljini, došlo je do prometnog kolapsa u središtu grada, a promet je regulirala policija.

Na mjestu nesreće očevid su obavili policijski pripadnici Policijske uprave Čapljina, a promet se u to vrijeme odvijao usporeno.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.