Kockanje

Student zbog kocke gubio novac, pa pljačkao kladionice po Mostaru

Vijesti / Crna Kronika | 20. 10. 2013. u 14:02 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Bit će sve u redu, pođimo u postaju", rekao je policajcima Ivan Brekalo (24) koji su ga ubrzo zatekli dok je igrao Bingo u drugoj kladionici, na Starom Veležovom igralištu, kilometar dalje od kladionica koje je pljačkao. Prepoznali su ga po opisu i odjeći pa im je sve priznao.

Kako piše Večernji list,  Ivan Brekalo (24) iz Rame, student treće godine Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, preksinoć je uhićen zbog razbojstva u kladionici u mostarskoj Ulici Stjepana Radića.

Predao je i nož kojim je prije toga prijetio radnici, koja ga je i prepoznala. Kako doznaje Večernji list, priznao je i još tri razbojstva od početka rujna, kada je u svega jednoj minuti, također prijeteći nožem, orobio dvije kladionice u Dubrovačkoj ulici, susjede 'Bet shopa' i 'Millenniuma'. Prvo je uletio u jednu pa odmah i u drugu, da bi mjesec dana kasnije opet opljačkao istu poslovnicu 'Bet shopa'.

Ovaj student se pravdao da je u pljačke krenuo zbog financijskih problema. Nije mu bio dovoljan novac što su ukućani odvajali za njegovo studiranje jer se dao u kocku.

Na žalost, upravo ta ovisnost je postala veliki problem među studentskom populacijom pa se posljednjih godina u više navrata događalo da mirni i uzorni momci preko noći postaju drski ulični razbojnici, prenosi mostarski list

Kopirati
Drag cursor here to close