Progutao vrećicu s drogom

Split: Mladić se ugušio nakon što je progutao vrećicu s marihuanom

Vijesti / Crna Kronika | 17. 07. 2017. u 07:26 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

24-godišnji mladić iz Splita umro je u nedjelju navečer od gušenja nakon što je progutao plastičnu vrećicu s manjom količinom marihuane.

Splitska policija izvijestila je u ponedjeljak kako je 24-godišnjaka sinoć oko 20,30 sati zaustavila kod poljudskog stadiona zbog sumnje da kod sebe ima drogu, a nakon što su od njega tražili da im pokaže osobne dokumente on se dao u bijeg.

"Nakon što su ga sustigli, policijski službenici su 24-godišnjem hrvatskom državljaninu stavili sredstva za vezivanje radi otklanjanja mogućnosti ponovnog bijega, te su zajedno krenuli prema službenom vozilu radi dovođenja u službene prostorije. Tijekom dolaska do službenog vozila 24-godišnjaku je iznenada pozlilo. Policijski službenik odmah je istom pokušao pomoći, dok je drugi policijski službenik pozvao liječničku pomoć koja je ubrzo stigla na mjesto događaja i osobu odvezla u bolnicu. Naknadno smo izviješteni kako je 24-godišnjak preminuo", kažu u policiji.

O tom događaju izvijestili su splitsko Županijsko državno odvjetništvo koje je naložilo obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti, te su najavili očevid.

Kopirati
Drag cursor here to close