Delta

Službenici SIPA-e oduzeli tri kg heroina i priveli državljanina Hrvatske

Vijesti / Crna Kronika | 04. 07. 2017. u 15:44 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) su u utorak 4.7.2017. godine, realizirali operativnu akciju 'Delta', usmjerenu protiv međunarodnog organiziranog kriminala u vezi sa kaznenim djelom 'Neovlašteni promet opojnim drogama'.

Postupajući po naredbama Tužiteljstva i Suda Bosne i Hercegovine, i u suradnji sa policijskim službenicima Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, Policijske uprave Bijeljina i Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, SIPA je na području Brčko distrikta Bosne i Hercegovine slobode lišila jednu osobu, državljanina Republike Hrvatske.

Prilikom pretresa pronađeno je i privremeno oduzeto vozilo koje osumnjičeni koristi, i oko 3 kg materije, pronađene u pomenutom vozilu, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin, navodi se iz službe za informiranje SIPA-e.

Zapljenjeno oko sedam kilograma marihuane

Prilikom realizacije akcije "Rogoj" na području Kantona Sarajevo i općine Foča uhićene su tri osobe, kod kojih je pronađeno je i privremeno oduzeto oko sedam kilograma zeljaste materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Nakon kriminalističke obrade, ove tri osobe predate su Kantonalnom tužiteljstvu KS na daljnje postupanje, priopćeno je iz SIPA-e.

Kopirati
Drag cursor here to close