Pravi laboratorij

Slučajno otkriće - laboratorij marihuane usred Mostara

Vijesti / Crna Kronika | 05. 04. 2013. u 09:07 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovo je moj stan koji sam zaradio još ‘68.!- vikao je, uz brojne psovke Sabahudin K. iz Mostara kada je preksinoć, oko 23:30 sati velikim čekićem -‘tokmakom’ lupao po blindiranim vratima stana na devetom katu zgrade u Ulici Stjepana Radića, pokraj ulaza u podzemnu garažu ispod starog tržnog centra.

Uznemireni susjedi su pozvali policiju, da bi nakon toga on nedovršena posla otrčao niz stubište. Netko od stanara je pozvao i G. Vukoja, koji, kako kažu susjedi, povremeno dolazi u dvosobni stan. Na interfonu i stoji njegovo prezime. On je stigao pola sata kasnije i utvrdio da u stan nije ulaženo. Policija je otišla nakon njega.

I sve bi na tome i ostalo da ljutiti Sabahudin, koji je za vrijeme rata zajedno s obitelji izbjegao u Švedsku i već se godinama sudski spori za stan, nije opet ujutro, prije 8 sati, upao u zgradu, ali sada bolje opremljen alatom za razbijanje. Susjedi su opet skočili na noge.

"Do dolaska policije već je razvalio vrata, a tamo kažu da je bila 91 sadnica marihuane i oprema za umjetno uzgajanje. Pravi laboratorij", prepričavali su nemalo iznenađeni susjedi.

Policija nije dala pristupa dok se ne obavi očevid koji je potrajao do 18:30 sati, i to u nazočnosti osumnjičenog Vukoje. Ni oni nisu ranije imali pojma za ovaj laboratorij marihuane usred grada. Ono što se dalo vidjeti iz hodnika jesu potpuno odvaljena blindirana vrata iza kojih se tajno proizvodila droga.

Kopirati
Drag cursor here to close