ministri se razbolili

Sjednica Vijeća ministara odgođena zbog gripe

Vijesti / Flash | 10. 01. 2017. u 17:39 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjednica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine koja je bila zakazana za sutra odgađena je za sljedeći tjedan.

Kako je za N1 potvrđeno iz Odjela za informiranje Vijeća ministara BiH, sjednica je odgođena zbog gripe, odnosno bolesti pojedinih minstara u Vijeću ministara. Kako je priopćeno, novi termin održavanja sjednice bit će naknadno utvrđen.

Na dnevnom redu su se, između ostalog, trebali naći Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o upravi, Nacrt protokola između Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije o provođenju članova 13 - 15 Konvencije o policijskoj suradnji u Jugoistočnoj Europi, Nacrt sporazuma između Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Sjedinjenih Američkih Država o razmjeni podataka u vezi sa sigurnosnim provjerama o terorizmu i Nacrt osnova za vođenje pregovora i zaključivanje navedenog sporazuma, Nacrt odluke o ratifikaciji Sporazuma između Vijeća ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Narodne Republike Kine o uzajamnom ukidanju viza za nositelje diplomatskih putovnica, službenih putovnica i putovnica za javne poslove.

Također, na sjednici su ministri trebali razmatrati i Prijedlog odluke o dopuni odluke o određivanju međunarodnih graničnih prijelaza u Bosni i Hercegovini na kojima se mogu izdavati vize, Prijedlog odluke o usvajanju Statističkog programa Bosne i Hercegovine za period 2017. - 2020. godine kao i Prijedlog programa rada Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine za 2017. godinu čiji je predlagač Obavještajno-sigurnosna agencija BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close