Nekoliko lokacija

SIPA u akciji: Uhićenja zbog financijskog kriminala i korupcije

Vijesti / Crna Kronika | 25. 05. 2017. u 11:21 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Po nalogu Tužiteljstva BiH realizira se opsežna akcija u borbi protiv financijskog kriminala i korupcije koju provode službenici Državne agencije za istrage i zaštitu na nekoliko lokacija, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Pretresi se vrše i na području Tuzlanske županije. "MUP TŽ je upoznat s aktivnostima SIPA-e na području TŽ. Sve informacije u vezi sa uhićenjima i pretresima imaju pripadnici SIPA-e, a mi samo pružamo asistenciju", kazali su iz MUP-a TŽ, navodi 'Dnevni avaz'. Kako saznaje 'Avaz' uhićen je Admir Husarić.

Ferhat Peštalić se dovodi u vezu s više puta uhićenim i osuđivanim za utaju poreza i prijevare Sedinetom Karićem zvanim Sido iz Srebrenika, koji je optužen u predmetu 'Pandora'. O tome je u iskazu dostupnom javnosti govorio i optuženi bivši direktor Uprave za neizravno oporezivanje Kemal Čaušević.

Admir Husarić je kontrovezni nogometni menadžer koji se dovodio u vezu s više afera, a posebno je upečatljiva njegova javna objava putem društvenih mreža kada je s metkom u cijevi prijetio pripadniku navijačke grupe iz Tuzle.

Kopirati
Drag cursor here to close