Skunk, Heroin...

SIPA u akciji: Oduzeta droga, privedene dvije osobe

Vijesti / Crna Kronika | 27. 04. 2017. u 15:30 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) su u utorak, 25.4 travnja 2017. godine, realizirali akciju kodnog naziva ''Green'', usmjerenu protiv neovlaštenog prometa opojnim drogama.

Postupajući po naredbi Tužiteljstva BiH i naredbi Suda BiH, SIPA je na području Bijeljine izvršila pretres dva stambeno-poslovna objekta, kao i dva vozila u vlasništvu osoba za koja postoji osnovana sumnja da su izvršili kazneno djelo ''Organizirani kriminal'' u vezi s kaznenim djelom ''Neovlašteni promet opojnim drogama''.

Dvije osobe su lišene slobode, a prilikom pretresa su pronađeni i privremeno oduzeti sljedeći predmeti: oko 20 kilograma zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu ''skunk'', upakirane u plastične prozirne vrećice različite težine (50 komada), pet manjih boca s crnom tekućinom koja svojim izgledom asocira na ''kanabis ulje'', više komada streljiva različitog kalibra, jedno manje pakiranje praškaste tvari smeđkasto-žute boje koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu ''heroin'', jedna PVC vrećica s preko 50 sjemenki koje izgledom asociraju na ''kanabis sativu'' i dva mobilna telefona s dvije SIM kartice.

Pronađeni predmeti i tragovi će se koristiti kao dokaz u kaznenom postupku. Nakon kriminalističke obrade, osobe lišene slobode će biti predane postupajućem tužitelju Tužiteljstva BiH na daljnje postupanje, priopćeno je iz SIPA-e.

Kopirati
Drag cursor here to close