SDP pozvao premijera na ostavku: Konaković je napravio veliku štetu za Božić
Sarajevo
OBJAVA: Ponedjeljak, 26. prosinca 2016. 18:25
IZVOR: Fena
AUTOR: A.M.
SDP pozvao premijera na ostavku: Konaković je napravio veliku štetu za Božić
1

SDP pozvao premijera Konakovića da podnese ostavku

Socijaldemokratska partija (SDP) Bosne i Hercegovine pozvala je danas premijera Kantona Sarajevo Elmedina Konakovića da podnese ostavku, jer ga smatraju politički odgovornim zbog štete koju je BiH uzokovalo ograničenje kretanja vozila za dane katoličkog Božića.

Odluku, zbog prevelike zagađenosti zraka, donio je Operativni stožer za primjenu Plana interventih mjera u slučajevima prekomjerne zagađenosti zraka i tiče se upotrebe vozila po principu posljednjeg broja na registracijskim pločicama "par-nepar", a potom ju je stavio izvan snage.

''Ovakvim odnosom prema građanima, Vlada KS pokazuje da nije u stanju odgovoriti na elementarne potrebe stanovnika kakve su opkskrbljivanje vodom ili sloboda kretanja. Takva vlast ne zaslužuje odlučivati o bilo čemu'', navedeno je u priopćenju Službe za odnose s javnošću SDP-a.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Mile Herceg
prije 269 dan.
Pas mu [cenzura] [cenzura], pravilo vrijedilo samo na katolicki Bozic..
+16
-1
2
BA
Chrome