SDA Mostar

SDA: Prioritet izgraditi središnji spomenik šehidima u Mostaru

Vijesti / Flash | 23. 06. 2017. u 11:04 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Poseban prioritet je izgradnja Centralnog spomen-obilježja šehidima i poginulim borcima u Mostaru'', priopćila je mostarska Stranka demokratske akcije nakon što je u četvrtak 22. lipnja u Mostaru održana redovna godišnja Skupština GO SDA Grada Mostara.

Kako je priopćeno , izvještaj o radu stranke podnio je predsjednik GO SDA Grada Mostara Salem Marić, koji je ukazao na sve glavne pravce javnog i političkog djelovanja SDA, kao stranke koja najvećim dijelom zastupa interese Bošnjaka Mostara, ali i drugih građana.

Predsjednik GO SDA Mostara Salem Marić je u izvještaju, koga je Skupština usvojila jednoglasno, naglasio kako će SDA i dalje biti jedan od najvažnijih političkih faktora u Mostaru i HNK, te da će stranka ostati dosljedna u zalaganju za uređenje Mostara po mjeri svih njegovih građana.

Na Skupštini su razmatrane i glavne smjernice za dalje djelovanje GO SDA Mostara. Rečeno je da će se istrajati u stavu da izmjene Izbornog zakona BiH u dijelu koji se odnosi na Mostar trebaju ići zajedno s izmjenom gradskog Statuta.

U usvojenim smjernicama SDA je, između ostalog, navedena i potreba značajnijeg angažiranja investitora i otvaranje novih radnih mjesta u Mostaru, a ukazano je i na hitnost iznalaženja rješenja za javna poduzeća, čiji je osnivač Grad Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close