Smjena Denisa Zvizića

SBB: Podržat ćemo smjenu predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH

Vijesti / Flash | 15. 08. 2017. u 12:30 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Savez za bolju budućnost (SBB) će podržati smjenu predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Denisa Zvizdića, zato što ne izvršava obaveze na putu ka EU, priopćeno je danas iz ove stranke.

''Primjerice, sve zemlje regije su upitnik završile za dva mjeseca, a Zvizdić se i nakon devet mjeseci neuspješno bavi prevođenjem istog. Da je Izetbegović odgovoran lider sam bi smjenio nekompetentni kadar. Izetbegović mnogo prigovara Radončiću za svjedočenje u Prištini, jer je tamo otkrivena uloga bošnjačke državne mafije u brojnim političkim ubojstvima, kao što su Ugljen i Leutar. Izetbegovića brine Radončićeva tužba, a u svom priopćenju Izetbegović uopće ne demantira da želi fildžan državicu i da Radončića pokušava da kompromitira da bi omogućio kandidaturu svoje supruge Sebije za člana Predsjedništva BiH. Izetbegović ni nakon 27 godina vlasti nema talenta i pameti da promijeni providnu strategiju. A to je da one koji kritizirati njegovu obiteljsku vlast proglašava neprijateljima cijele SDA. To mu u slučaju SBB-a neće poći za rukom'', stoji u priopćenju.

Iz ove stranke također tvrde da je Dodik "najveća politička hrana radikalnom Izetbegoviću".

''Izetbegović mu je u čuvenoj kafani „Barka“ dodao uže za spasavanje. Također, Radončić je sa mjesta ministra sigurnosti BiH smijenjen zajedničkim glasovima SNSD-a i SDA. To politički izdajnik cjelovite BiH Bakir Izetbegović svjesno prešućuje i zataškava istinu ko je Dodikov pravi saveznik'', priopćio je SBB.

Kopirati
Drag cursor here to close