Okrutno ubojstvo

Saslušana cijela obitelj osumnjičena za ubojstvo 4-godišnjaka

Vijesti / Crna Kronika | 27. 02. 2014. u 15:51 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postupajući tužitelj Županijskog tužiteljstva Sarajevo saslušao je osumnjičene u vezi sa slučajem ubojsktva četverogodišnjeg dječaka u naselju Garevci, općina Hadžići, potvrdio je Feni glasnogovornik ovog tužiteljstva Alem Hamzić.

Kazao je da za jednu osobu nije bilo zakonske osnove za daljnje zadržavanje (brat dječakove majke), a da je za ostale četiri: majku dječaka i njezinog nevjenčanog supruga, te djeda i baku, donesena naredba za provođenje istrage zbog kaznenog djela okrutno ubojstvo

Istovremeno, postupajući tužitelj uputio je prijedlog za određivanje mjere pritvora za spomenute četiri osobe Županijskom sudu u Sarajevu.

Kako su mediji prenijeli, u srijedu je policija u Zenici uhatila Saliha Arnautovića iz Travnika, nastanjenog u Sarajevu, zbog sumnje da je ubio četverogodišnjeg dječaka, sina njegove nevjenčane supruge Ene Lipe.

Za ovo svirepo ubistvo, koje se dogodilo u naselju Garevci, u sarajevskoj općini Hadžići, osim Arnautovića, osumnjičeni su i privedeni dječakova majka Ena Lipa, djed Emir Lipa, ujak Kenan Lipa i baka Munira Lipa.

Inače, ovaj je slučaj je policiji prijavljen u utorak u poslijepodnevnim satima, nakon što je dječak dovezen u Dom zdravlja u Hadžićima, gdje je nakon liječnikog pregleda konstatirana smrt koja je nastupila nasilnim putem.

Kopirati
Drag cursor here to close