Sarajevska policija uhitila 36-godišnjaka zbog dojave o bombama
Ugrožavanje sigurnosti
OBJAVA: Srijeda, 11. siječnja 2017. 13:29
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Sarajevska policija uhitila 36-godišnjaka zbog dojave o bombama
0

Tijekom kriminalističke obrade pronađen je i oduzet telefon koji je uhićeni bacio nakon izvršene dojave.

Sarajevska policija je, radeći na rasvjetljavanju lažne dojave o postavljenim bombama u prostorijama zgrada Županijskog i Općinskog suda i Vlade Kantona Sarajevo, u utorak je uhitila muškarca inicijala M. S. (1981.) iz Sarajeva zbog sumnje da se može dovesti u vezu s kaznenim djelom ugrožavanja sigurnosti.

Policijski službenici Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo (MUPKS) su, postupajući pod nadzorom Županijskog tužiteljstva, došli do saznanja o osobi koja se može dovesti u vezu s navedenim događajem.

Tijekom kriminalističke obrade pronađen je i oduzet telefon koji je uhićeni bacio nakon izvršene dojave. On će danas, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu, biti predat u nadležnost tužitelju Županijskog tužiteljstva u Sarajevu, piše Klix.

Podsjećamo da je prije dva dana sarajevska policija obaviještena da su u zgradama Općinskog i Županijskog suda u Sarajevu i Vlade KS postavljene bombe.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.