Tučnjava

Sarajevo: Policija uhitila četiri osobe zbog dvostrukog ubojstva

Vijesti / Crna Kronika | 21. 08. 2017. u 10:55 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo uhitili su četiri osobe koje se dovode u vezu s tučnjavom i dvostrukim ubojstvom koji su se u noći sa subote na nedjelju dogodili u Ilijašu. Osumnjičeni su nakon završene kriminalističke obrade predati u nadležnost Tužiteljstvu Kantona Sarajevo, potvrđeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova KS za Klix.

Policijski službenici lišili su slobode K. M. (1989.), H. A. (1996.), S. M. (1984.) i H. D. (1991.), svi nastanjeni u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili ubojstvo.

Podsjećamo, tučnjava se dogodila ispred ugostiteljskog objekta u Ilijašu, u noći između subote i nedjelje u 2:10 sati, nakon koje su od ozljeda podlegle dvije osobe.

Prvo je došlo do svađe dvojice muškarca te je jedan izboden nožem, potom je uslijedila tučnjava u kojoj je sudjelovalo više osoba, a u kojoj je muškarac koji je nožem ozlijedio drugu osobu zadobio teške ozljede.

Ozlijeđeni su prebačeni na Kliniku urgentne medicine Kliničkog centra Sarajevo gdje su podlegli od zadobivenih ozljeda. 'Dnevni avaz' navodi kako su preminuli Niaz Hasanović i Meho Ibišević.

Kopirati
Drag cursor here to close