Sarajevo doniralo vozilo Stocu
Svaka čast
OBJAVA: Četvrtak, 14. rujna 2017. 12:15
IZVOR: Fena
AUTOR: R.I.
Donacija Stolac Sarajevo
0

Dom zdravlja Uzunovići brine o svim povratnicima na područje općine Stolac, kojih ima nešto više od dvije tisuće

Predstavnicima Doma zdravlja Uzunovići – Stolac uručeno je vozilo za kućne posjete, koje je donirala Općina Novi Grad Sarajevo.

S obzirom na to da ova zdravstvena ustanova brine o zdravlju više tisuća povratnika na područje općine Stolac, nabavkom vozila bit će omogućena bolja zdravstvena zaštita povratnika koji zahtijevaju kućne posjete.

Ključeve automobila direktoru Doma zdravlja Alisu Bolobanu uručio je predsjedavajući Općinskog vijeća Novi Grad Sarajevo Rusmir Baljić.

''DZ Uzunovići brine o svim povratnicima na područje općine Stolac, kojih ima nešto više od dvije tisuće, a vozilo će svakako dobro doći našim kolegama i tehničarima kod obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Pomažemo koliko možemo, ne samo povratnicima u Federaciji BiH, nego i u RS-u'', izjavio je Baljić.

Boloban je zahvalio Općini na donaciji i Udruženju građana "Orhideja" putem kojeg je realizirana donacija automobila, koji će služiti za kućne posjete i patronažnu službu.

''Brinemo o velikom broju starih, oboljelih i nepokretnih osoba, kojima svakodnevno treba medicinska pomoć, a vozilo će mnogo olakšati i medicinskom osoblju i pacijentima'', rekao je Boloban.

Donacija je dio Programa podrške povratnicima, za čiju realizaciju je iz proračuna Općine Novi Grad ove godine izdvojeno 160.000 KM, priopćeno je iz općinske press-službe.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.