Rusi izgubili još jedan borbeni zrakoplov prilikom slijetanja na nosač ''Admiral Kuznjecov''
Problemi
OBJAVA: Ponedjeljak, 5. prosinca 2016. 13:20
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: M.M.
Su-33 slijeće na nosač
0

Prilikom slijetanja na nosač zrakoplova, pukla je sajla koja je trebala zaustaviti ruski vojni avion Su-33 nakon čega je ovaj najmoderniji ruski zrakoplov završio u moru.

Ruski borbeni zrakoplov, lovac Su-33 je prilikom slijetanja na nosač zrakoplova ''Admiral Kuznjecov'' proletio izvan palube broda i pao u more, priopćilo je rusko Ministarstvo obrane.

Kako se navodi u priopćenju, pilot se katapultirao iz zrakoplova i njegovo zdravlje nije ugroženo.

Rusko Ministarstvo tvrdi kako je zrakoplov pao u more jer je prilikom slijetanja pukla čelična sajla koja bi trebalo da zaustavi kretanje zrakoplova po palubi broda. Ističe se kako ovaj incident neće utjecati na nastavak vojne operacije u Sredozemnom moru i kako će ratno zrakoplovstvo nastaviti da polijeće sa nosača zrakoplova.

Ovo je drugi zrakoplov ruskog zrakoplovstva koji je pao sa nosača aviona. Sredinom studenog prilikom slijetanja na ''Admiral Kuznjecov'' u more je pao ruski zrakoplov MiG-29.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.