Komšić

Rekli su mi da nisam napravio ništa na štetu Hrvata

Vijesti / Flash | 10. 07. 2017. u 09:52 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Pitao sam i Dragana Čovića i neke 'ljute protivnike' jesam li išta učinio na štetu Hrvata. Kazali su mi da nisam ali da sve što govore nije upereno protiv mene osobno nego protiv 'političkog projekta''', izjavio je Željko Komšić u intervjuu za Dnevni list.

Čelnik Demokratske fronte rekao je kako su Hrvati u BiH u katastrofalnom stanju zbog trenutne politike koju provodi HDZ BiH.

''Zahvaljujući Čovićevom političkom projektu danas imate Hrvate prvog, drugog i trećeg reda. Hrvati prvog reda su u Hercegovini, drugog reda u srednjoj Bosni, a trećeg ostali. To je katastrofa za cijeli narod'', rekao je, između ostalog, Komšić.

Dodao je kako je to ''opasna manipulacija koja sluđuje i koju plaća čitav jedan narod'' te da se zbog toga iniciraju zastoji i krize i da se koči čitav socijalno-ekonomski razvoj zemlje.

''Evo, kao što sam i kazao, imaju sada sve. Tko i što sada smeta, zašto ljudi napuštaju zemlju? Zašto to čini vlastitom narodu, je li to taj 'hrvatski politički projekt'?'', kaže Komšić koji nije želio otkriti hoće li se ponovno kandidirati za Predsjedništvo BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close