Mostarska zbilja

Razbojništva i noćna pucnjava po Mostaru; Policija privela jednu osobu

Vijesti / Crna Kronika | 22. 10. 2014. u 06:49 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U protekla 24 sata na području Mostara izvršeno je nekoliko razbojništava, ali je zabilježena i pucnjava. Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info u utorak oko 19:10 sati izvršeno je razbojništvo u frizerski salon 'Red Carpet'.

Nakon toga u 20:20 sati došlo je do razbojništva u jednoj poslovnici kladionice na području Mostara. U oba slučaja radi se o uzimanju novca, dok policija radi na pronalasku počinitelja.

Prema navodima iz MUP-a HNŽ tijekom ovoga jutra, u 03:50 prijavljena je upotreba vatrenog oružja u blizini benzinske crpke u naselju Centar 2. Navedeno je kako se provjeravaju ovi navodi, a prema prvim saznanjima počinitelji su bili u dva terenska vozila. Prilikom pucnjave nije bilo ozlijeđenih osoba, navodi se u priopćenju.

Iz MUP-a HNŽ istaknuto je kako je u utorak u prostorije policije, a potom i nadležnom tužiteljstvu priveden Saša M. koji se tereti za nekoliko razbojništava na području Mostara. Između ostaloga istaknuti su objekti 'Konzuma', 'Namexa' i još neki gdje je Saša M. vršio provale i razbojništva u proteklom razdoblju.

Kopirati
Drag cursor here to close