Radončić potvrdio: Podnesena inicijativa za smjenu Seada Jusića
Postrojavanje vojske
OBJAVA: Srijeda, 11. siječnja 2017. 11:35
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Fahrudin Radončić Press
0

Zamjenik ministrice obrane BiH potvrdio je da je on potpisao zahtjev predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Mladena Ivanića za angažiranje Počasne postrojbe OS BiH i za 8. i za 9. siječanj.

Predsjednik Saveza za bolju budućnosti Fahrudin Radončić potvrdio je danas za N1 da je predsjedavajućem Vijeća ministara BiH Denisu Zvizdiću podnio inicijativu za smjenu zamjenika ministra obrane BiH Seada Jusića.

Kako je Radončić kazao za N1, Jusić se oglušio o Ustav BiH i da nije konzultirao ni Bakira Izetbegovića ni njega samog o postupanju u ovom slučaju.

Podsjećamo, zamjenik ministrice obrane BiH potvrdio je da je on osobno potpisao zahtjev predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Mladena Ivanića za angažiranje Počasne postrojbe OS BiH i za 8. i za 9. siječanj.

Nakon upozorenja NATO stožera u Sarajevu da nijedan pripadnik OS BiH ne smije biti 9. siječnja u Banja Luci, Jusić je naknadno priznao, da je tek tada zatražio mišljenje svih članova Predsjedništva BiH kao vrhovnog zapovjednika.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.