U lisicama

Privedene tri osobe osumnjičene za pljačke u Međugorju i Žitomisliću

Vijesti / Crna Kronika | 05. 01. 2017. u 13:30 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici policijske postaje u Čitluku su tijekom protekle noći uhitili tri osobe koje se sumnjiče za izvršeno razbojništvo u poslovnici trgovine 'Namex' u Međugorju.

Ove tri osobe se sumnjiče i za razbojništvo počinjeno u Žitomisliću krajem 2016. godine kada su se do poslovnice 'Konzuma' dovezli ukradenim vozilom Golf 2, a potom su se odatle udaljili također ukradenim Audijem A3.

Do mjesta razbojništva u Međugorju, lopovi su se dovezli ukradenim Audijem kojeg su nakon pljačke zapalili nedaleko od zajednice 'Cenacolo' u Bijakovićima.

Kako Bljesak.info neslužbeno saznaje, sva trojica privedenih su iz Mostara, te postoji velika vjerojatnoća da su oni počinitelji spomenutih razbojništava. Prema neslužbenim informacijama policijski službenici tragaju za još jednom osobom koja je vjerojatno bila pomagač u izvršenju kaznenih djela.

"Tijekom noći pripadnici policije su priveli tri osobe koje se sumnjiče za izvršenje navedenog kaznenog djela, a jutros je privedena još jedna osoba, te je nad istim izvršena kriminalistička obrada dok se za još jednom osobom, koja se dovodi u moguću vezu sa ovim kaznenim djelom, još traga.

U tijeku su daljnje mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog kaznenog djela kao i pronalasku izvršitelja", priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close