Prespavali u kanjonu nakon što su se izgubili
Gračanica – Klek
OBJAVA: Ponedjeljak, 19. lipnja 2017. 8:28
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Gračanica Klek Karta
0

Zbog nepristupačnosti terena, kao i slabe vidljivosti, a uz suglasnost osoba na terenu koje poznaju ponašanje i preživljavanje u planini, osobe su prenoćile u kanjonu

Četiri osobe prenoćile su u prirodi nakon što su se izgubile u kanjonu Volujaka, na potezu lokaliteta Gračanica – Klek, u općini Prozor - Rama.

Kako je priopćio Županijski operativni centar civilne zaštite HNŽ-a, oko 22 sata Centar je zaprimio telefonski poziv da su se četiri osobe izgubile na spomenutoj lokaciji.

Odmah po prijemu poziva obaviješten je GSSUBiH (Savez gorskih službi spašavanja u BiH) kao i MUP HNK/Ž.

''Kako smo obaviješteni iz GSSUBIH zbog nepristupačnosti terena, kao i slabe vidljivosti, a uz suglasnost osoba na terenu koje poznaju ponašanje i preživljavanje u planini, osobe su prenoćile u kanjonu. Rano jutros je ostvaren je kontakt sa njima, dobro su i zajedno sa GSS službama pripremaju daljnje aktivnosti na izlasku iz kanjona'', navodi se u priopćenju.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.