Fatalan ishod

Preminula žena koju su pregazili vatrogasci

Vijesti / Crna Kronika | 23. 02. 2017. u 19:13 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žena koja je tijekom srijede završila u bolnici nakon što ju je na hitnoj pregazio vatrogasni kamion preminula je danas u bolnici u Vinogradskoj u Zagrebu, potvrdio je Indexu Mirko Bošnjak, sanacijski upravitelj SC-a. On je probao posjetiti ženu, ali u bolnici su mu rekli da je preminula.

Podsjetimo, tijekom vatrogasne intervencije u srijedu došlo je do teške nesreće. 41-godišnji vozač specijalnog vatrogasnog vozila zadnjim desnim dijelom naletio je na 77-godišnju pješakinju koja je stajala na prilaznom kolniku paviljonu i pritom je teško ozlijedio, zbog čega joj je amputirana noga.

Tijekom jučerašnjeg dana i jutros stanje joj se pogoršalo, danas se saznalo da joj je amputirana noga, a u popodnevnim satima 77-godišnja žena je i preminula, navodi Index.

Požar je iz neutvrđenih razloga izbio u srijedu oko 15:15 sati u čajnoj kuhinji na drugom katu četvrtog paviljona studentskog doma u Zagrebu te se proširio na ostale prostorije, izvijestila je zagrebačka policija. Zbog udisanja dima liječnička pomoć pružena je 28-godišnjaku i 22-godišnjaku.

Kopirati
Drag cursor here to close