Ponovno brojanje glasova u Posušju i Kneževu
SIP BiH
OBJAVA: Ponedjeljak, 24. listopada 2016. 16:44
IZVOR: Anadolija
AUTOR: K.K.
Glasački listići 2016
0

Brojanje će početi sutra u 10 sati u Glavnom centru za brojanje u Sarajevu.

Središnje izborno povjerenstvo BiH danas je po službenoj dužnosti naredilo brojanje glasačkih listića sa dva biračka mjesta, i to sa jednog biračkog mjesta u općini Kneževo gdje se glasalo na nepotvrđenim glasačkim listićima i sa jednog biračkog mjesta u općini Posušje (148A016).

Brojanje će početi sutra u 10 sati u Glavnom centru za brojanje u Sarajevu.

Središnje izborno povjerenstvo BiH je na danas održanoj sjednici donijela drugu izmjenu Odluke o utvrđivanju i objavljivanju rezultata lokalnih izbora 20016. godine. Izmjena odluke je uslijedila nakon završenog ponovnog brojanja glasačkih listića sa 52 biračka mjesta.

Navedena odluka će biti objavljena u 17 sati na web stranici Središnjeg izbornog povjerenstva BiH www.izbori.ba, a sama aplikacija sa izbornim rezultata će biti izmijenjena na osnovu odluka o izmjenama utvrđenih izbornih rezultata.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.