Uzrok još nepoznat

Policija započinje istragu o uzroku požara u mostarskom Bingu

Vijesti / Flash | 23. 04. 2017. u 09:11 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još uvijek nije poznato što je uzrokovalo veliki požar koji je sinoć oko 20 sati zahvatio objekt Tržnog centra Bingo u Mostaru, a u kojem je zgrada potpuno izgorjela.

Potvrdio je to za N1 jutros Ljudevit Marić, glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije. On je kazao da će uviđaj započeti kad se steknu uvjeti.

''Posao policije je bio da, kad je prijavljen požar, izvijesti Vatrogasce i Civilnu zaštitu, te osigurati nesmetan protok cestom M-17. Kad se steknu uvjeti za uviđaj, bit će poznato i više informacija'', rekao je Marić.

Iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostara ranije su kazali da je šteta stopostotna. Jutro nakon požara vidljive su posljedice - garež, pepeo, izgorena konstrukcija - od Binga je ostao samo pepeo.

"Šteta je stopostotna, ništa se ne može spasiti. Cijela konstrukcija je porušena i Bingo je uništen", rekao je Srni zapovjednik Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar Petar Jurić.

Prema onome što se može vidjeti na mjestu događaja, izgorjela je kompletna montažna zgrada i sve što se u njoj nalazilo. U požaru nitko nije ozlijeđen.

Požarište je sinoć iza 22 sata obišao i mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić koji je tom prilikom kazao kako će posljedice ovog nesretnog događaja osjetiti ne samo firma i njezini zaposlenici, već i cijeli Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close